Szolgáltatásaink

A CityApp egy olyan ingyenes mobil alkalmazás, amelynek segítségével mindent egy helyen megtalálsz a várossal kapcsolatban.

A CityApp egy olyan ingyenes mobil alkalmazás, amelynek segítségével mindent egy helyen megtalálsz: megismerheted a város híreit, programjait, intézményeit, vendéglátóhelyeit, vásárolhatsz közlekedési mobiljegyet, belépőjegyet és e-matricát is.

Az alkalmazás Android vagy iOS készüléken is elérhető.

Elsőként értesülhetsz a friss információkról, hírekről a város életével kapcsolatosan, akár közvetlen push üzenet formájában is.

Bárhol és bármikor megtalálhatod, amire vágysz, amikor csak kedved tartja, beépített térképünk rögtön oda navigál. (Az alkalmazás használatához a mobil-adatforgalom és helymeghatározás engedélyezése szükséges, a telepítést követően fogadd el a feltételeket.)

Szolgáltatások

Közlekedési mobiljegy

Megvalósítottuk a tömegközlekedés igénybevételéhez szükséges jegyvásárlási funkciót.
A tömegközlekedést választók mobiltelefonjuk segítségével fizethetnek és igazolhatják utazási jogosultságukat.
Ha a tömegközlekedést választod, mobiltelefonod segítségével elektronikusan vásárolhatsz jegyet a közösségi közlekedés járataira. Országos lefedettséggel, valamennyi szolgáltató, valamennyi jegye és bérlete elérhető. Az app használatakor nem kell elárusító helyeket felkeresned, akárhol is vagy, időveszteség, készpénz használata, és sorban állás nélkül, kényelmesen juthatsz hozzá helyi, illetve helyközi jegyeidhez.

E-matrica

 

A magyarországi díjfizetésre kötelezett utak kizárólag előre megvásárolt úthasználati jogosultsággal, e-matricával használhatók.
A modul segítségével havi, 10 napos, éves vagy megyei autópálya jogosultságot vásárolhatsz a legtöbb jármű kategóriában bankkártyás fizetéssel. Az applikációban megtekintheted a vásárlásokat, és ellenőrizheted azok érvényességét.

Város kártya

 

Amennyiben a Te városodban is elérhető a városkártya rendszer, úgy a városkártya mobil app-ba történő integrációjával a kereskedelmi szervezetek szolgáltatásainak kedvezményes igénybevétele is elérhető.
Cél, hogy a kártyaigénylési, illetve kártyamegújítási folyamatot egyszerűbbé tegyük, bankkártyás fizetés segítségével biztosítjuk az online megújítást, a fizikai kártyát digitalizáljuk, ezáltal a virtuális kártya használatát a mobiltelefon segítségével leegyszerűsítjük.

Igényelj új városkártyát, vagy újítsd meg ha lejárt, és tárold az applikációban. A plasztik városkártya helyett elég a telefonod CityApp applikációján belül megmutatni digitális Város kártyádat, máris tudod érvényesíteni kedvezményed, ha pedig lejárt, néhány kattintással megújíthatod kártyás fizetéssel.

Hűségkártya

 

A Hűségkártya menüpont segítségével elektronikusan tárolhatod hűségkártyáidat, és a vonalkód segítségével érvényesítheted a pénztáraknál kedvezményedet, vagy gyűjtheted pontjaidat. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy befotózod a hűségkártyád képét az applikációba.

 

Belépőjegy

 

Az egyes kulturális létesítmények (pl. Fővárosi Állat- és Növénykert, Budakeszi Varaspark, Kecskeméti Vadaskert, Debreceni Állatkert) belépőjegyeinek mobilfizetéssel való kiegyenlítése kényelmesen,  sorban állás nélkül.

 

Városi bejelentő

A városi bejelentő modul segítségével a helyi lakosok egy egyszerű regisztrációt követően a CityApp applikáción keresztül jelezhetik, ha kidőlt fát, eldugult csatornát vagy akár kátyút találnak. Az alkalmazás segítségével fotó készíthető, és a helymeghatározás engedélyezése esetén a helyszín pontos GPS koordinátái is elmentésre kerülnek. A bejelentések megoldásáról az applikáció tájékoztatást ad a bejelentőnek.

 

A Te vállalkozásod is díjmentesen elérhetővé válhat bárki számára az ingyenesen letölthető CityApp alkalmazás segítségével.

Egyéb referenciáink:

A CityApp többségi tulajdonosa révén számos egyéb területen (közüzemi és pénzügyi) is rendelkezik referenciákkal.

A Cityapp alkalmazással kezedben a város!