Magunkról

A CityApp Kft. a HW Stúdió Kft.-vel közösen évek óta foglalkozik Applikáció fejlesztéssel. 

A hazai és a nemzetközi tapasztalatok bizonyítják, hogy egy jól kidolgozott és gondosan működtetett városi mobil applikáció létrehozása óriási előrelépést jelent a lakosság felé történő kommunikáció, és a város fejlesztéseihez kapcsolódó smart city megoldások megvalósításában.
A CityApp mobil applikáció bevezetésével a település egy egyedi kommunikációs csatornát és szolgáltatási csomagot tud kiépíteni, amelynek segítségével növelhető a helyi lakosság településhez való kötődése, identitástudata, javulhat önkormányzati intézmények ügyvitele, a munkavégzés hatékonysága, elősegíthető a települési idegenforgalom fellendítése is.

A CityApp egy olyan városi applikáció, amely használatával a felhasználó a kezébe kaphat egy kompakt információs adatbázist, amelyben megtalálhatóak a város üzletei, szolgáltatói, önkormányzati szervezetei éppúgy, mint az aktuális napi menü, vagy lehetőség arra, hogy az úttesten található kátyúról fényképpel alátámasztott valós idejű bejelentést tegyen.

Amennyiben a város rendelkezik városkártyával, azt a CityApp applikációban digitális formában vihetjük magunkkal, és kihasználhatjuk az elfogadóhelyek által nyújtott kedvezményeket.

Amit az applikáció nyújt:

  • Egyedi arculat a város arculati elemeinek és sajátosságainak megfelelően.
  • Egyedileg alakítható megjelenés.
  • Speciális, időszakos dizájnelemek a város kiemelt rendezvényeire.
  • Üzleti oldalak a helyi vállalkozások támogatására.
  • Direkt üzenetek (push) aktuális eseményekről.
  • Tetszőleges kategóriák és tartalmak egyedileg meghatározható összeállításban.

Az Cityapp applikáció hatékony működtetése és az alkalmazás információinak kezelése a marketing terület felelősségi körébe tartozik, és a többi marketing csatornával összehangoltan szerves részét képezi a városi kommunikációnak. Nem csak a programok, események marketingjére, hanem közérdekű információk megosztására is aktívan használható, így közvetlen üzenetekkel érhetők el a lakosok, akár a koronavírushoz kapcsolódó fontos hírekkel, vagy az éppen aktuális városi történésekkel is.

Eddig a hazai városok vezetőinek elsősorban passzív kommunikációs felületek álltak rendelkezésre.

 

A CityApp alkalmazás lehetőséget biztosít arra is, hogy ún. push üzenetek formájában aktív tájékoztatást adjon a városvezetés a lakosságnak. Ez tartalmazhat fontos, pl. vészhelyzeti információt, vagy kiegészítheti a passzív felületeken megjelenő híreket.

Az applikáció bevezetéséhez digitális marketing csapat bevonását javasoljuk, hogy a sikeres starthoz szükséges minden kommunikációs forma és elem kihasználásra kerüljön.

Partnereink:

HW Stúdió Kft.
Nemzeti Mobilfizetési Zrt.
Városi Alapkezelő Zrt., Kecskemét
Kecskeméti Városfejlesztő Kft.
Sárkány Informatikai Zrt.
Kecskeméti Közlekedési Központ Kft.

 

A Cityapp alkalmazással kezedben a város!